Πώς Ψωνίζω

Αγοράζοντας από το ηλεκτρονικό κατάστημα της www.onesupermarket.gr

Ακoλουθώντας τα παρακάτω 3 απλά βήματα κάνετε τις αγορές σας online!

Βήμα 1ο

Πλοηγηθείτε σε όλες κατηγορίες των προϊόντων μας , ακόμα και χωρίς εγγραφή. Προσθέστε προϊόντα στο καλάθι σας και δείτε τις πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές μας!

Βήμα 2ο

Αν θέλετε να προχωρήσετε παρακάτω συνδεθείτε στο λογαριασμό σας ή δημιουργείστε νέο.

Βήμα 3ο

Επιβεβαιώστε την παραγγελία σας και εμείς θα την φέρουμε στο χώρο που μας υποδείξατε.

Ξεκινήστε τώρα

 

 

Ελάχιστα όρια αγορών

Η One Super Market εδρεύει στην πόλη της Λάρισας αλλά εξυπηρετεί αποστολές σε ολόκληρη την Ελλάδα ακόμα και σε νησιωτικούς και δυσπρόσιτους προορισμούς.

Ως εκ τούτου υπάρχει κάποια διαβάθμιση όσο αφορά τα ελάχιστα όρια αγορών και τα κόστη μεταφορικών για αποστολές εντός του οικοδομικού ιστού της πόλης της Λάρισας, του νομού Λαρίσης και την υπόλοιπη Ελλάδα.

 

Προϋποθέσεις:

 1. Ως ελάχιστο όριο παραγγελίας για παράδοση ορίζεται το ποσό των 39 €. Αυτό αφορά όλες τις περιοχές που εξυπηρετεί η One Super Market , δηλαδή αποστολές εντός του οικοδομικού ιστού της πόλης της Λάρισας, του νομού Λαρίσης και την υπόλοιπη Ελλάδα.
 2. Ως ελάχιστο όριο παραγγελίας για δωρεάν παράδοση εντός του οικοδομικού ιστού της Λάρισας και των περιοχών πέριξ αυτής ( Γιάννουλη - Νίκαια - Τερψιθέα ) ορίζεται το ποσό των 59 €.
 3. Ως ελάχιστο όριο παραγγελίας για δωρεάν παράδοση για όλη την Ελλάδα εκτός του οικοδομικού ιστού της Λάρισας ( δηλαδή το υπόλοιπο νομού Λάρισας και την υπόλοιπη Ελλάδα ) ορίζεται το ποσό των 199 €.

 

Τρόποι πληρωμής

Οι πληρωμή των παραγγελιών μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους:

 1. Με αντικαταβολή μετρητών κατά την παράδοση.
 2. Με πιστωτική - χρεωστική κάρτα. Χρεώνουμε την πιστωτική/χρεωστική κάρτα που έχετε δηλώσει.( Η υπηρεσία θα ενεργοποιηθεί σύντομα )
 3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.  Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα εξοφλήστε την παραγγελία σας μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό στις παρακάτω τράπεζες. ( Η υπηρεσία θα ενεργοποιηθεί σύντομα )

  Τράπεζα Πειραιώς: 
  ΙΒΑΝ: 
  Μετά την κατάθεση του ποσού στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 2415005055 ή μέσω e-mail ( κάνοντάς το scan ) στο info@onesupermarket.gr, γράφοντας μας τον αριθμό της παραγγελίας σας. Αν χρησιμοποιείτε web-banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση & να μας στείλετε την απόδειξη με email στο info@onesupermarket.gr  της κατάθεσης.
 4. Με Pay Pal. Πληρώστε με πιστωτική κάρτα (Visa, Euroline, Mastercard,American Express) ή με χρήση του υπολοίπου σας στον λογαριασμό PAYPAL. ( Η υπηρεσία θα ενεργοποιηθεί σύντομα )

 

Εκτέλεση & Αποστολή Παραγγελίας – Παράδοση

Τα περισσότερα από τα προϊόντα που παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι άμεσα διαθέσιμα. Η συλλογή ανανεώνεται αυτόματα μέσω αυτοματοποιημένων συστημάτων .Κάποια προϊόντα για διάφορους λόγους μπορεί να μην είναι διαθέσιμα την στιγμή της συλλογής της παραγγελίας. Σε αυτή την περίπτωση η εκτέλεση της παραγγελίας σας προχωρά κανονικά εφόσον τα προϊόντα σε έλλειψη δεν ξεπερνούν  το 20% της αξίας της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση μεγαλύτερων ελλείψεων η παραγγελία εκτελείτε μόνο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης μαζί σας.

Η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται σε χώρο και χρόνο που εσείς ορίζετε. Στην περίπτωση που για λόγους ανωτέρας βίας δεν μπορέσουμε να σας την παραδώσουμε στην ώρα που επιλέξατε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ορίσουμε νέα ώρα παράδοσης.

Παράλληλα, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας , να προσθέσετε & να αφαιρέσετε προϊόντα μέσω της εξυπηρέτησης πελατών στο 2415005055, μέχρι τις 18:00 της προηγούμενης εργάσιμης ημέρας από την ημέρα παράδοσης της παραγγελίας σας.

Οι παραδόσεις μας γίνονται το νωρίτερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα εάν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας μέχρι τις 18:00.

Παραδόσεις παραγγελιών, γίνονται Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 21:00.

Το ωράριο επικοινωνίας με το τηλεφωνικό κέντρο της One Super Market είναι από τις 10:00-15:00 από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Για την αποστολή των παραγγελιών εντός Λάρισας και νομού Λάρισας η One Super Market συνεργάζεται με την PTA Services Διεκπεραιώσεις – Ταχυμεταφορές , Καλιάρχου 12, Τηλ: 2413011191, 6981042952.

Για την αποστολή των παραγγελιών στην υπόλοιπη Ελλάδα χρησιμοποιούμε υπηρεσίας courier.

Για τις δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφέρει. Επίσης, για τις μεταφορές σε νησιωτικούς προορισμούς απαιτούνται 48 ώρες.

Σε περίπτωση ανωτέρας βίας, όπως όταν παρουσιάζονται προβλήματα στο οδικό δίκτυο καθώς και έντονα καιρικά φαινόμενα, ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις.

 

Προϊόντα
Τα διατιθέμενα από την One Super Market  προϊόντα,( όσο αφορά εισαγόμενα προϊόντα που παράγονται εκτός Ελλάδας, από εταιρίες η παραγωγούς που εδρεύουν εκτός της Ελληνικής επικράτειας )  ενδέχεται να είναι προϊόντα παράλληλης εισαγωγής. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για αυθεντικά προϊόντα , παραγόμενα σε εργοστάσια των μητρικών εταιριών σε χώρες της Ε.Ε..

- Η εικόνα των προϊόντων μπορεί να μην είναι αντίστοιχη των περιγραφόμενων προϊόντων καθώς μπορεί να υπάρχουν αλλαγές στην εμφάνιση από την εταιρεία παραγωγής.

- Η εικόνα του προϊόντος μπορεί να μην  υπάρχει, σε περίπτωση που δεν δόθηκε από τον προμηθευτή ή δόθηκε σε λάθος προδιαγραφές από αυτές που απαιτούνται.

 

Οι Περιοχές Εξυπηρέτησης

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εξυπηρετεί αποστολές σε ολόκληρη την Ελλάδα που ο ταχυδρομικός τους κωδικός, έχει συνδεθεί με το αντίστοιχο κομβικό κατάστημα εξυπηρέτησης κατ’οίκον και ο ακριβής προσδιορισμός τους γίνεται μέσο της ηλεκτρονικής φόρμας εγγραφής σας στο e-shop μας.

Χαρτογραφικά έως σήμερα χωρίζετε σε 3 τομείς και περιλαμβάνει :

Για την ακριβή χρέωση της παραγγελίας σας μπορείτε να ανατρέξετε στον αναλυτικό Πίνακα Χρεώσεων Κόστους Μεταφορικών.

×